OPSLAG

men-working-in-a-warehouse-4481260.jpg
Eenvoudige opslag en controle
 van uw voorraad

Dagelijks regelen wij de ophaling en distributie binnen Europa, en consolideren wij in het magazijn in Amsterdam, dat ook een temperatuurgecontroleerd regime biedt. Wij zijn DG gecertificeerd en onze klantenkring omvat meerdere industrieën zoals Telecom, Gezondheidszorg, Mode.

 

Door gebruik te maken van onze uitgebreide magazijnervaring en geweldige warehouse management software (WMS) is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw voorraad op te slaan en te beheren. Onze flexibele aanpak stelt u in staat te profiteren van schaalbare opslagkosten en variabele capaciteit op basis van de seizoensgebondenheid of organische groei van uw bedrijf. Of het nu gaat om pallet-, bulk-, stillage- of vatenopslag, wij hebben het voor u geregeld.

Van aankomst of vertrek via de haven van Rotterdam, tot luchtvracht of trucking, wij kunnen uw vrachtopslag en -overslag versnellen. Groeit uw bedrijf en heeft u pick-and-pack opslag nodig? Wij helpen bedrijven met het beheren van hun import opslag en distributie. Wat uw Bulkopslag of Magazijnopslag ook vereist, het vriendelijke en professionele team van Customer-First Logistics zal u helpen.